FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istarskoj županiji nema novozaraženih

PULA, 14. lipnja 2021. (Hina) - Treći dan zaredom u Istarskoj županije nema COVID-19 pozitivnih osoba, a na liječenju je 8 pacijenata, izvijestio je u ponedjeljak  Stožer civilne zaštite Istarske županije.

 Tijekom protekla 24 sata, kako navodi, u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 80 uzoraka briseva na COVID-19, svi su negativni.

 U međuvremenu su se oporavile tri osobe, a u mjerama samoizolacije je njih 410, a u Općoj bolnici Pula, na Odjelu za infektologiju, na liječenju je 8 pacijenata.

 Iz Županijskog stožera napominju da je  do 13. lipnja cijepljeno  78.311 osoba, od toga s obje doze 36.570 osoba. Cijepljeno je (barem jednom dozom) 37,3 posto ukupnog stanovništva, odnosno 44,1 posto odraslog stanovništva.

 U utorak u Istarskoj županiji, pa do kraja tjedna, kreće cijepljenje odraslih osoba bez zakazanog termina. Cijepljenje će prema posebnom rasporedu biti moguće u Puli, Labinu, Poreču, Pazinu, Rovinju, Buzetu i Umagu.

  Stožera civilne zaštite Istarske županije poziva sve zainteresirane odrasle osobe s područja Istarske županije, koje se nisu cijepile protiv COVID-19 da slobodno pristupe  cijepljenju bez zakazanog termina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙