FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebačkoj županiji 12 novooboljelih

ZAGREB, 13. lipnja 2021. (Hina) - U Zagrebačkoj županiji je u posljednja 24 sata zabilježeno 12 novooboljelih osoba od covida-19, a ozdravilo je 18 osoba, priopćio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

U županiji je trenutno aktivno 140 slučajeva zaraze.

Po troje novooboljelih je iz Samobora i Dugog Sela, dvoje u Velikoj Gorici te po jedan u Svetoj Nedjelji, Zaprešiću, Ivanić Gradu i općini Brdovec.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do subote evidentirano je 30.305 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 30.090 osoba, a 75 osoba je preminulo.

U svih osam ispostava Domova zdravlja Zagrebačke županije ustrojeni su posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnog dežurstva te će cijepiti sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv covida-19.

Tako će svi stanovnici koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine, moći to napraviti i u ambulantama posebnog dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu, navodi Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙