FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebačkoj županiji privremeno neupotrebljive dvije škole

ZAGREB, 12. veljače 2021. (Hina) - U Zagrebačkoj županiji nakon potresa su privremeno neupotrebljive dvije osnovne škole, priopćili su iz te županije.

U priopćenju stoji da će se u svim školama koje imaju oštećenja nastala u potresu nastava održavati na daljinu dok se ne steknu uvjeti za siguran boravak učenika u školi.

Riječ je o dvije škole koje su privremeno neuporabljive i to Područnoj školi Donji Hruševec u općini Kravarsko gdje je škola organizirana na daljinu, dok je u Područnoj školi Gornji Hruševec, također u općini Kravarsko, u dogovoru s roditeljima, nastava organizirana uživo, ali u matičnoj Osnovnoj školi Slavka Kolara.

Iz Zagrebačke županije izvijestili su i da se do kraja veljače produljuje online nastava (model C) za sve srednjoškolce, osim završnih razreda, a učenici osnovnih škola i završnih razreda srednjih škola nastavljaju pohađati nastavu uživo prema modelu A. 

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić je odluku o organizaciji nastave za osnovne i srednje škole kojima je osnivač Zagrebačka županija donio na preporuku Županijskog stožera Civilne zaštite, imajući u vidu epidemiološku situaciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙