FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Četvero novozaraženih, umrla jedna osoba

PULA, 24. siječnja 2021. (Hina) - Na području Istarske županije u posljednja 24 sta potvrđeno je četvero novozaraženih dok je u pulskoj bolnici umrla 80-godišnja covid-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnom bolestima, izvijestio je u nedjelju istarski Stožer Civilne zaštite. 

"Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 219 uzoraka briseva na covid-19 te su potvrđene četiri novozaražene osobe s područja županije. Za dvije osobe radi se o dolasku iz mjera samoizolacije ili bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe", naveli su iz Županijskog stožera Civilne zaštite i dodali kako su u epidemiološkoj obradi dvije osobe.

U međuvremenu, od jučer oporavilo se 12 osoba tako da je trenutno u Istri 104 aktivnih covid-19 pozitivnih osoba dok su u mjerama samoizolacije 622 osobe.

Na Odjelu za infektologiju pulske Opće bolnice na liječenju je 35 osoba, od toga su četiri osobe u respiracijskom centru. Nažalost, u pulskoj bolnici bolnici umrla je 80. godišnja COVID-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnim bolestima.
 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙