FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 503 novooboljelih, osam osoba umrlo

SPLIT, 9. prosinca 2020. (Hina) - Na području Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 1410 obrađenih testova u srijedu su potvrđene 503 osobe pozitivne na covid infekciju,  osam osoba je umrlo, izvjestio je županijski Stožer civilne zaštite.

 Prema izvješću splitskog KBC-a  u zadnja 24 sata umrlo je osam  osoba;  šest muških osoba starosti 69, 87, 72, 87, 88 i 73 godine i dvije ženske osobe stare 79 i 90 godina.

  Među novooboljelim najviše je iz Splita - 243, iz Kaštela -47,  iz Solina-26,  iz Makarske-22, iz Omiša-19, iz Trogira 16,  te po 12 osoba iz Sinja,  Imotskog i Dugog Rata.
 Iz Klisa i Podstrane je po devet  novooboljelih osoba,  po šest iz Trilja, Vrgorca i Podgore, po pet iz Brela,  Muća i Tučepa, po četiri iz Gradca i Jelse,  po tri iz Starog Grada, Baške  Vode, Prološca, Šestanovca i Šolte, po dvije iz Supetra, Dugopolja,  Marine, Otoka, Podbablja, Prgometa,  Runovića i Segeta, te po jedna iz  Visa,  Dicma,  Hrvaca, Lovreća,  Nerežišća, Okruga,  Postire, Primorskog Doca i Selca.

Od ukupnog broja novozaraženih 276 su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno je 3408 osoba  u samoizolaciji.
Na bolničkom liječenju u KBC-u Split je  213 covid pozitivnih osoba od kojih je 13 na respiratoru, priopćeno je i Stožera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙