FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinski Stožer CZ od četvrtka izdaje e-Propusnice

VARAŽDIN, 1. travnja 2020. (Hina) - Stožer Civilne zaštite Varaždina od četvrtka će izdavati propusnice preko novog sustava 'e-Propusnice', koji je napravilo Ministarstvo uprave u suradnji s Nacionalnim stožerom CZ, najavio je u srijedu načelnika varaždinskog Stožera CZ Zlatan Avar.

„Od sutra svi mogu popuniti zahtjev za propusnicu i dobiti ju istu sekundu. Zato molim sve da od sutra ne koriste ovaj način koji je tražio još nekakve dodatne korake, nego sve ono što će se ispuniti, odmah dobivate na mail, link na kojem možete preuzeti e-Propusnicu“, izjavio je Avar novinarima ispred Gradske vijećnice u Varaždinu.

Onima koji zahtjev predaju do kraja dana, on biti obrađen i propusnice će dobiti elektroničkom poštom, a oni koji su zahtjeve predali osobno, bit će pozvani da ih dođu podići, rekao je.načelnika varaždinskog gradskog Stožera CZ.

Podsjetio je da se propusnice izdaju u situaciji epidemije koronavirusa radi skrbi o starijim osobama, djeci, životinjama, radi nužnih poljoprivrednih radova te radi posjeta onih koji su u samoizolaciji.

 

Raspisivanje javnog poziva za pomoć malim poduzetnicima i obrtnicima

Avar je najavio i raspisivanje javnog poziva za mjere pomoći malim poduzetnicima i obrtnicima kroz gradski poduzetnički fond.

„Kroz taj fond platit ćemo režijske troškove – odvoz smeća, vodu, plin, nakon što poduzetnici predaju skenirane uplatnice. To će krenuti kroz nekoliko dana. Dok su zatvoreni, a nadam se da će biti što kraće, Grad Varaždin će preuzeti te određene režijske troškove“, najavio je Avar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙