FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinska županija: Još jedan slučaj zaraze koronavirusom, ukupno 11

VARAŽDIN, 22. ožujka 2020. (Hina) – U Varaždinskoj županiji u nedjelju je potvrđen jedan novi slučaj zaraze koronavirusom te je trenutno 11 osoba s potvrđenom zarazom, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Varaždinske županije.

Načelnik županijskog Stožera Robert Vugrin rekao je da i novooboljela osoba, koja je srednje životne dobi, ima blagu kliničku sliku.

Prema objedinjenim podacima s graničnih prijelaza te izdanim rješenjima sanitarne inspekcije, pod zdravstvenim nadzorom je ukupno 926 osoba s prebivalištem u Varaždinskoj županiji.

"U županiji su u zadnja 24 sata utvrđena dva kršenja mjera samoizolacije napuštanjem objekta, a upozoravamo građane s rješenjima o samoizolaciji na potrebu pridržavanja propisanih mjera i unutar samih objekata u kojima borave", istaknuo je Vugrin.

Što se tiče potresa koji je jutros pogodio Zagreb, a koji se osjetio i na području Varaždinske županije, iz Područnog ureda civilne zaštite Varaždin izvijestili su da su zaprimili dojavu o samo jednom lakšem oštećenju kuće u zapadnom dijelu županije, a dojave o ozljedama građana do 9.30 sati nisu zaprimljene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙