FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Ličko senjskoj županiji nema novozaraženih

GOSPIĆ, 25. ožujka 2020. (Hina) - U Ličko-senjskoj županiji i dalje je samo jedna osoba zaražena koronavirusom, nema novozaraženih, a u samoizolaciji su 463 osobe, priopćio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

 U Stožeru kažu kako su pod aktivnim nadzorom 243 osobe, testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad 15 osoba od kojih je 13 negativno, za jednu se osobu čeka nalaz, a po riječima epidemiologa Ivana Stanića jedini zaraženi, muškarac iz Senja, nema komplikacije i dobrog je općeg stanja.

 U protekla 24 sata ličko-senjska policija provjerila je poštivanje izrečenih mjera samoizolacije i utvrdila dva slučaja nepoštivanja te mjere, o čemu je Državnom inspektoratu podneseno izvješće sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

 Gradski i općinski stožeri civilne zaštite u suradnji s policijom nadziru provedbu donesenih odluka za sprečavanje širenja zaraze, a za sve informacije i upite građana objavljeni su brojevi telefona 053/588-203, 053/588-204, 053/588-218 i e-mail adresa: stozer.cz@licko-senjska.hr.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙