FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodni sajam SASO od 24. do 27. listopada u Spaladium areni

Autor: Pejo Gašparević

SPLIT, 22. listopada 2018. (Hina) - Međunarodni sajam SASO koji obuhvaća više specijaliziranih sajmova, a na kojem će biti izložena 883 proizvoda i brendova iz osam zemalja, održat će se u splitskoj Spaladium areni od 24. do 27. listopada, najavljeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

"Po broju izlagača i izložbenom prostoru ovogodišnji SAS0 je 26 posto veći u odnosu na prošlogodišnji," rekla je direktorica tvrtke Sajam-Split Marija Vuković, koja je organizator sajma.

Dodala je kako na sajmu nastupaju izlagači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Srbije i Češke.

Međunarodni sajam SASO obuhvaća specijalizirane sajmove graditeljstva, drvne industrije, metalne industrije, alata, strojeva i opreme, te obrtništva, male privrede i poduzetništva kao i sajam bazena i bazenske opreme.

"Posjetitelji će moći vidjeti najnovije materijale i opremu za niskobudžetne i ekskluzivne adaptacije, sve za gradilište i gradnju novih objekata, kuća za odmor i bazena i iskoristiti prigodne sajamske popuste," rekla je Vuković.

Najavila je da će na Danu građevinara sudjelovati predstavnici Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te će biti najavljen novi ciklus natječaja za energetsku obnovu.

Osim izložbenog programa ovogodišnji će SASO imati i više stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 11. Dan građevinara (24. listopada) i Dan arhitekata (25. listopada), te brojna savjetovanja i radionice.

Na Danu arhitekta i Danu građevinara raspravljat će se o infrastrukturnim kapacitetima Splita te urbanizmu u Splitu kao generatorima razvoja i investicija u tom gradu.

(Hina) xpgas yduk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙