FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokrenut novi Hinin servis - NAJAVE

Autor: Serđo Obratov

ZAGREB, 9. veljače 2018. (Hina) - Poštovani korisnici i poslovni partneri obavještavamo vas da je Hina u petak, 9. veljače pokrenula novi servis pod nazivom NAJAVE koji donosi pregled najvažnijih događaja iz Hrvatske i svijeta.

Novi servis besplatan je do 1. ožujka 2018., a do njega se može doći klikom na NAJAVE na vrhu naslovnice ili preko bannera na Hininoj internetskoj stranici (www.hina.hr).

Servis NAJAVE nova je pretplatnička usluga Hine koja, kao interaktivna nadogradnja standardnih dnevnih i tjednih najava u informativnim servisima Hine, na jednom mjestu donosi sveobuhvatan i ažuran pregled važnijih događaja s područja društva, politike, gospodarstva, kulture, znanosti, tehnologije i sporta u Hrvatskoj i inozemstvu. 

Servis NAJAVE je alat za urednike i novinare, za učinkovito planiranje i organizaciju rada u redakcijama, kao i platforma za profesionalce u odnosima s javnošću koji će njihovim tvrtkama, institucijama i organizacijama ponuditi ne samo detaljan kalendar relevantnih događaja u Hrvatskoj i svijetu, već i partnerstvo medija pretplatnika Hine u promociji i publiciranju događaja koje organiziraju, odnosno poruka koje žele podijeliti.  

Servis NAJAVE omogućit će redakcijama da budu ispred vijesti s vjerodostojnim informacijama o predstojećim političkim zbivanjima, gospodarskim kretanjima i financijskim izvješćima, međunarodnim konferencijama, državnim posjetima, važnim obljetnicama, sportskim i kulturnim manifestacijama i slično, dok će profesionalcima u odnosima s javnošću omogućiti da objavama ili oglašavanjem na servisu NAJAVE osiguraju veću vidljivost događajima koje organiziraju, a time i veću lokalnu ili nacionalnu pozornost i medijsku praćenost.   

Glavne prednosti servisa NAJAVE:

- prikaz najvažnijih predstojećih događaja u Hrvatskoj i svijetu na jednom mjestu, ažurno, pregledno i cjelovito    

- novi događaji unose se odmah, bez obzira na datum kada se najavljeni događaj održava i prate se moguće promjene  

- korisnici se žurno obavještavaju o svakoj promjeni vezanoj uz ranije najavljene događaje  

- najave se mogu jednostavno pretraživati i filtrirati po sadržaju, odnosno pojmovima, vremenu održavanja događaja, rubrikama (Hrvatska, Svijet, Gospodarstvo, Kultura i Sport), županiji u kojoj se najavljeni događaj održava te prioritetima (Standardno, Hitno, Odgođeno, Otkazano, Izmijenjeno)

- uz najavljene događaje korisnici mogu vidjeti hoće li i na koji način Hina pratiti određeni događaj (tekst, fotografija, zvučni zapis, video prilog)   

 

Serđo Obratov

glavni urednik Hine

(Hina) pp yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙