FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIDEO Iz srca Europe - Tvrtko Barun, dobitnik nagrade Europski građanin

Autor: Alen Kozina

ZAGREB/BRUXELLES, 12. listopada 2017. (Hina) - Tvrtko Barun, ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi i dobitnik nagrade Europski građanin, s europarlamentarkama Dubravkom Šuicom i Željanom Zovko govori o nagradi dobivenoj za rad s migrantima te kako se odnositi i brinuti o migrantima u Hrvatskoj i Europi.

Emisija je snimljena 12. 10. 2017. u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Urednik i voditelj: Alen Legović. Izvor: YouTube kanal Alen Legovic

Voditelj Isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi Tvrtko Barun i Hrvatska udruga Transplant, koja promiče darivanje i presađivanje organa primili su u srijedu navečer na svečanosti u Europskom parlamentu nagradu "Europski građanin". Oni su jedni od 50 ovogodišnjih dobitnika nagrade "Europski građanin" koju Europski parlament dodjeljuje od 2008. godine pojedincima i udrugama koje promiču prekograničnu suradnju i uzajamno razumijevanje unutar Europske unije.

Tvrtka Baruna nominirala je europska zastupnica Dubravka Šuica uz potporu  zastupnika Ivane Maletić, Željane Zovko i Ivice Tolića, a udrugu Transplant nominirao je zastupnik Tonino Picula.

(Hina) xakoz yakoz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙