FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrkić: U Osijeku neće biti podjela

Autor: Igor Vučković

OSIJEK, 4. lipnja 2017. (Hina) - Novoizabrani i dosadašnji osječki gradonačelnik Ivan Vrkić u nedjelju navečer je zahvalio svim biračima te poručio kako u Osijeku neće biti podjela na crvene, bijele i plave, već će Osijek biti jedinstveni grad svih svojih sugrađana.

 

 U završnom govoru, po završetku prebrojavanja glasova, Vrkić je zahvalio biračima koji su ga podržali, ali i onima koji nisu, kazavši kako će mu upravo oni biti motiv da za Osijek napravi ono što još nije učinio.
 Po tome se Osijek razlikuje od drugih gradova, jer smo u proteklom mandatu dosegnuli visoki demokratski standard otvorenog grada. Posebice zahvaljujem svim sugrađanima, koji su ostali ovde i smogli snage da zajedno razvijamo grad i pripremimo ga za povratak svih onih, koji su iz bilo kojeg razloga otišli iz Osijeka, i posevećeni smo stvaranju uvjeta za njihov povratak, poručio je Vrkić.

 Ponovio je kako ne smatra da je na ovim izborima pobijedio, već "samo dobio mogućnost raditi na korist svih sugrađana".
Pozdravio je i predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka, poručivši mu "volimo ga, bez obzira što učinio, ali znamo da čini sve što može za Hrvatsku".

 Prema podatcima prikupljenih sa svih biračkih mjesta Vrkić je dobio 62,74 posto glasova, a kandidatkinja HDZ-a Ivana Šojat 33,87 posto glasova.

 

(Hina) xivuc yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙