FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pavičić Vukičević: Nadamo se većoj razlici, većoj pobjedi kandidata Milana Bandića

Autor: Marina Bujan

ZAGREB, 4. lipnja 2017. (Hina) - Izlazne ankete su samo jedan signal u kojem će to smjeru ići, a mi se nadamo većoj razlici, većoj pobjedi kandidata za šesti mandat za gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, istaknula je u nedjelju navečer u Bandićevom Izbornom stožeru kandidatkinja za njegovu zamjenicu Jelena Pavičić Vukičević.

"Bitno je reći da naša sva očekivanja zapravo idu prema konkretnim rezultatima koji će polako početi pristizati s biračkih mjesta i naravno očekujemo onaj rejting koji će proglašavati Gradsko izborno povjerenstvo. Tek ćemo tada moći zapravo kvalitetnije komentirati ovo što smo sada vidjeli na izlaznim anketama", rekla je Pavičić Vukičević novinarima. 

Zahvalila je svim sugrađanima koji su po vrućem dana odlučili ostati u Zagrebu i glasovati, izaći na lokalne izbore, bez obzira za kojeg su se kandidata odlučili.

Istaknula je da su lokalni izbori izrazito bitni, jer su lokalne politike i lokalne teme i lokalni projekti nešto što u bitnome određuju kvalitetu života u našim sredinama. Zahvalila je svim sugrađanima koji su to prepoznali.

Na pitanje kako komentira što izlaznost nije bila baš velika, Pavičić Vukičević je rekla da se izlaznost pokazala u drugom izbornom krugu uvijek manjom nego u prvom izbornom krugu."Tako da smo i mi sada očekivali ovakvu manju izlaznost. No isto tako visoki je datum, visoke su temperature i vjerujem da jedan dio naših sugrađana nije i iz zdravstvenih razloga bio u prilici izaći i glasovati", rekla je Pavičić Vukičević. 

Upitana kako komentira što je Bandić već za sutra ujutro u sedam sati najavio teren, Pavičić Vukičević je rekla: "Apsolutno u sedam, u osam, i tako dalje, sve do kraja dana, do otvaranja Animafesta. Očekuje nas buran dan, puno rada, ali zapravo jedan angažman koji nas sve skupa silno veseli". 

Na pitanje što će biti sa Gradskom skupštinom te jesu li već "pali nekakvi dogovori", Pavičić Vukičević je rekla da u trenutku kada izlaze u drugi izborni krug, nisu prioritet nekakvi pregovori oko Gradske skupštine Grada Zagreba.

Najavila je da s tim razgovorima kreću sutra.

(Hina) xbma yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙