FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milinković: HDZ u Vukovarsko-srijemskoj županiji ostvario očekivano dobar rezultat

Autor: Željko Draženović

VINKOVCI, 23. svibnja 2017. (Hina) - HDZ je zadovoljan rezultatima na lokalnim izborima u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a uz gradonačelnike i većinu u gradskim vijećima Vukovara, Županje i Otoka očekuje se kako će i Vinkovci u drugom krugu dobiti gradonačelnika iz HDZ-a, uz već ostvarenu natpolovičnu većinu u Gradskom vijeću, rečeno je na konferenciji za novinare vukovarsko-srijemskog HDZ-a. 

 Zahvalivši se biračima na potpori, predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a Dražen Milinković rekao je kako je sukladno očekivanjima HDZ ostvario još jedan dobar izborni rezultat u županiji, a koji je, kako je ocjenio, odraz dobrog rada stranke na terenu.

 Po riječima župana i kandidata za novi mandat Bože Galića, koji će se u drugom krugu izbora sučeliti s nezavisnim kandidatom Tomislavom Panenićem, ostvarena potpora od 47,30 posto glasova birača u prvom krugu jasno ukazuje kako građani ne žele mijenjati prvog čovjeka županije.

"Svi oni koji priželjkuju promjene mogu samo ovu županiju vratiti korak nazad u razvoju", poručio je kandidat za zamjenika župana Josip Dabro.

 Kandidat za zamjenika župana Damir Barna rekao je kako su i predizborne ankete najavljivale drugi krug izbora za vukovarsko-srijemskog župana, a po tim istim anketama u drugom krugu pobjedu odnosi dosadašnji župan Božo Galić, kandidat koalicije predvođene HDZ-om.

(Hina) xzdra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙