FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krstulović Opara: Predsjednik splitskog gradskog vijeća bit će Petar Škorić

Autor: Pejo Gašparević

SPLIT, 21. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika Andro_Krstulović Opara koji se plasirao u drugi izborni krug, a koji je nositelj liste HDZ-ove koalicije s HSS-om i HSLS-om za splitsko gradsko vijeće, najavio je da će Petar Škorić biti predsjednik tog vijeća u novom sazivu.

"Izvjesno je da će na temelju rezultata izbora nama pripasti i mjesto predsjednik splitskog Gradskog vijeća, a to će najvjerojatnije biti Petar Škorić," rekao je Krstulović Opara u nedjelju kasno na večer novinarima.

Petar Škorić je predsjednik splitskog HDZ-a i zastupnik u Saboru, a na listi za splitsko gradsko vijeće bio je na drugom mjestu odmah nakon Krstulovića Opare koji je nositelj te liste.

Na upit s kime će HDZ-a još koalirati u novom sazivu splitskog gradskog vijeća da bi imao većinu potrebnu za donošenje odluka, Krstulović Opara je rekao kako će se o tomu razgovarati kada budu poznati službeni rezultati izbora.

Krstulović Opara je rekao kako u drugom izbornom krugu ide na pobjedu te da će njegova kampanja za drugi krug također biti afirmativna kao i za prvi izborni krug.

"Ponizno ćemo i za drugi izborni krug osluškivati što naši sugrađani žele, a u drugom krugu pozvat ćemo da za mene glasuju oni ljudi koji žele promjene u Splitu nakon osam godina jalove politike Željka Keruma i Ive Baldasara," poručio je Krstulović-Opara.

Krstulović Opara je komentirao i večerašnju izjavu protukandidata Keruma koji je rekao da 'njegove (Krstulovićeve) reakcije nisu u okviru i da bi to trebalo promatrati sa psihičke baze, odnosno psihijatrije'.

"Kerum je večeras svašta pričao i čuo sam da me poslao na psihijatriju, no ja sam večeras bio kod svoje supruge koja mi priprema tortu za 50. rođendan koje slavim sutra u ponedjeljak," rekao je Krstulović Opara reagirajući na Kerumovu izjavu.

(Hina) xpgas yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙