FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jandroković: Očekujem dobru izlaznost

Autor: Đurđa Beraković

ZAGREB, 21. svibnja 2017. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković glasao je u Zagrebu, na biračkom mjestu u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića, te potom rekao da od lokalnih izbora, prije svega, očekuje dobru izlaznost. 

"Prije svega očekujemo dobru izlaznost. Nadam se da će hrvatski građani i hrvatske građanke izaći u velikom broju na ove izbore i izabrati one kandidate za župane, gradonačelnike i načelnike koji će u suradnji sa državnim vlastima učiniti sve kako bi životni standard u njihovim županijama, gradovima i općinama bio što bolji", rekao je Jandroković.

Izrazio je nadu da će se, nakon lokalnih izbora, u fokus vratiti nacionalne teme, iako je, kaže, i ova lokalna kampanja bila zastupljena nacionalnim temama.

"Ovo su već treći izbori u nešto manje od godinu i pol dana, tako da vjerojatno postoji i određeni zamor kod naših građana, ali lokalni izbori su svake četiri godine i jako je bitno koga će građani izabrati, bitno je da što veći broj građana izađe kako bi i legitimitet izabranih bio što snažniji", naglasio je Jandroković.

 

(Hina) xbdj ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙