FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ravnateljstvo policije: Nije oduzet transparent u Metkoviću

Autor: Jasna Nahtigal

ZAGREB, 14. svibnja 2017. (Hina) - Ravnateljstvo policije priopćilo je da je u nedjelju u Metkoviću, u okviru mjera osiguranja boravka štićene osobe, policija upozorila jednog muškarca da bi postavljanjem transparenta na prometni znak napravio prekršaj, ali da mu transparent nisu oduzeli, kako je objavljeno uoči dolaska premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u Metković.

Ravnateljstvo policije priopćilo je "s obzirom na netočne medijske napise," da su policijski službenici Policijske postaje Metković oko 13.30 sati, provodeći mjere osiguranja boravka štićene osobe, u Metkoviću, zatekli muškarca (1991.) u namjeri postavljanja transparenta na prometni znak. 

"Policijski službenici utvrdili su da navedeni transparent nije uvredljivog sadržaja, ali je muškarac upozoren da postavljanjem transparenata na prometni znak čini prekršaj iz čl. 14. ZSPC te postupa suprotno odredbama Zakona o cestama, nakon čega se muškarac udaljio,"  stoji u priopćenju iz Ravnateljstva policije u kojemu se napominje "da navedeni transparent od spomenute osobe nije oduzet niti je osoba privedena u službene policijske prostorije".

N1 televizija objavila je danas da je policija uoči dolaska Plenkovića u Metković u okviru kampanje za lokalne izbore, zaustavila mladića koji je postavljao transparente i, kako je izjavio, uzela mu ih, rekavši da je "to neprimjereno". 

 

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙