FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Miletić predstavio i kandidate IDS-a za zamjenike gradonačelnika

Autor: Daniele Sponza

PULA, 27. travnja 2017. (Hina) - IDS-ov kandidat za gradonačelnika Pule i predsjednik stranke Boris Miletić na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u Puli predstavio je kandidate za svoje zamjenike, Elenu Puh Belci koja je i do sada obnašala tu dužnost te Roberta Cveka, dosadašnjeg predsjednika pulskog gradskog vijeća ustvrdivši kako su upravo oni u ovom mandatu bili nositelji velikog broja gradskih projekata. 

Najavio je, kako je rekao, sedam ključnih programskih točaka za Pulu, a to su "izgradnja vrhunski opremljene Opće bolnice i proširenje domova umirovljenika, otvaranje radnih mjesta, uređenje pulske rive, dovršetak izgradnje kružnog toka u Šijani, nastavak ulaganja u vrhunski odgoj i obrazovanje djece i studenata, daljnji razvoj infrastrukture u prigradskim naseljima i uljepšavanje grada i obnova fasada te nastavak ulaganja u kulturne projekte".

Kandidatkinja za zamjenicu pulskog gradonačelnika koja ima i potporu pulske Talijanske  zajednice Elena Puh Belci istaknula je kako se tijekom svog dugogodišnjeg angažmana u gradskoj upravi primarno zauzimala za društvene, a Robert Cvek je naglasio kako je u četiri godine obnašanja funkcije predsjednika gradskog vijeća detaljno upoznat sa svim projektima.

"Želim biti poveznica Gradske uprave i građana, osoba kojoj se u svakom trenutku mogu obratiti," zaključio je Robert Cvek. 

(Hina) xdspo yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙