FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: SDP i HNS zajednički na izbore

Autor: Željko Draženović

VUKOVAR, 18. travnja 2017. (Hina) - Vukovarski SDP i HNS zajedno će izaći na lokalne izbore, pod sloganom "Zajedno možemo - za održiv i razvijen Vukovar", a kandidat za gradonačelnika im je Goran Bošnjak (SDP).

Koalicijski sporazum su u u hotelu Lav potpisali predsjednici Gradske organizacije SDP-a i Podružnice HNS-a Goran Bošnjak i Nenad Bučko.

"Zajedno možemo puno toga i uvjeren sam kako je ovo dobitna koalicija. Problema u Vukovaru je puno, a mi ćemo se truditi da ih razriješimo i Vukovarcima osiguramo bolju i perspektivniju budućnost", poručio je Bošnjak. Najavio je kako će cjeloviti predizborni program koalicije javnosti biti dostupan za nekoliko dana.

Bošnjak je također kazao kako si buduća gradska vlast više ne može dozvoliti projekte koji u startu donose gubitak navodeći za primjer nedavno otvoreni bazenski kompleks u Vukovaru koji će, kako je naveo, poslovati na godišnjoj razini sa sedam milijuna kuna gubitka koji će se morati namiriti iz gradskog proračuna i drugih izvora.

"Ovaj koalicijski sporazum predstavlja kontinuitet naše dosadašnje suradnje s SDP-om. Trebamo pokazati kako demagogija i poplulizam koji su na djelu u Vukovaru, nisu dobri", poručio je predsjednik vukovarske Podružnice HNS-a Nenad Bučko ocjenivši kako je HDZ-ova vlast u Vukovaru provela puno projekta koji nisu samoodrživi i čiju će cijenu netko u budućnosti morati platiti.

(Hina) xzdra

An unhandled error has occurred. Reload 🗙