FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: poseban Hinin servis za POI RIO 2016.

Autor: Ante Drpić

ZAGREB, 3. rujna 2016. (Hina) - Obavještavamo da će Hina u nedjelju, 4. rujna, na svojoj internetskoj stranici (www.hina.hr) pokrenuti poseban servis pod nazivom  POI RIO 2016 s besplatnim vijestima i fotografijama vezanim uz paraolimpijske igre koje će se od 7. do 18. rujna održati u Rio de Janeiru.

Servis POI RIO 2016. pokreće se tri dana prije svečanog otvaranja Igara, a sadržavat će povijesni i aktualni dio. U povijesnom dijelu donosimo prikaz nastupa hrvatskih

paraolimpijaca na dosadašnji šest Igara, od Barcelone'92 do Londona' 2012., ali i nastupe hrvatskih paraolimpijaca koji su od POI u Heildelbergu 1972. do Seoula 1988. nastupali pod jugoslavenskom zastavom. 

U aktualnom dijelu Hinina sportska redakcija će svakodnevno tekstovima i fotografijama pratiti pripreme, konferencije za novinare i nastupe 19 hrvatskih paraolimpijaca u Riju.

Svi sadržaji servisa RIO 2016. mogu se besplatno koristiti, a do njih će se moći doći klikom na banner RIO 2016 ili na oznaku RIO 2016 među servisima na vrhu naslovnice.

Molimo korisnike da pri objavi tekstova i fotografija kao izvor navedu Hina i/ili Foto Hina.

Uredništvo Hine

 

(Hina) pp yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙