FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Membrain Festival donosi u Šibenik europsku underground bass kulturu

Autor: Gea Vlahović

ZAGREB, 11. kolovoza 2016. (Hina) - Šibenik će od 18. do 21. kolovoza biti domaćin prvog Membrain Festivala, novog glazbenog festivala posvećenog europskoj bass kulturi koji će na prostoru napuštenog bivšeg vojnog kompleksa u uvali Minerska okupiti preko 60 underground bass izvođača iz 13 zemalja Europe. 

Kako se ističe u priopćenju, atmosferu bass partija iz klubova u Londonu, Amsterdamu i Parizu u kombinaciji s mediteranskim doživljajem Šibenika prezentirat će neka od najeminentnijih bass underground imena današnjice: Hybrid Minds, Sub Zero, NCT, DJ Levela, Jaydan, T and Sugah, Numa Crew i mnogi drugi. 

Uz kvalitetan glazbeni program, u četiri dana audio-vizualnog uživanja, na programu su i edukativne radionice, predavanja i prezentacije sudionika festivala preko kojih će se publika upoznati s europskom bass kulturom.

Prva tri dana bit će u potpunosti ispunjena headlinerima i ostalim izvođačima u glazbenom programu koji će trajati 12 sati dnevno, od 18 do 6 ujutro. Nedjelja će zato biti "chill out" dan, kad će sve svi dobro odmoriti od tri dana intenzivnog partijanja i uživati u ostalim blagodatima lokacije.

Ugostiteljska ponuda bit će sastavljena od isključivo domaćih proizvoda lokalnog područja, tako da će ininozemni posjetitelji na licu mjesta moći okusiti neke od najpoznatijih delicija šibenskog podneblja.

Cilj je festivala u Šibenik dovesti najbolje od europske underground bass scene te omogućiti domaćoj publici iskustvo koje inače nema prilike doživjeti u svojim sredinama, ali istodobno i inozemnoj festivalskoj publici ponuditi kombinaciju kvalitetnog lineupa i mediteranskog ambijenta, lokalne kuhinje i proizvoda.

Za sve posjetitelje bit će organizirani turistički izleti brodovima kroz šibenski kanal i otoke šibenskog arhipelaga, razgledavanje stare gradske jezgre i mnoštvo dodatnog sadržaja.

(Hina) xgvla yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙