FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: Poseban Hinin servis za OI RIO 2016.

Autor: Ante Drpić

ZAGREB, 31. srpnja 2016. (Hina) -  Obavještavamo da će Hina u ponedjeljak, 1. kolovoza, na svojoj internetskoj stranici (www.hina.hr)  pokrenuti poseban servis pod nazivom  OI Rio  s besplatnim vijestima i  audio zapisima vezanim uz olimpijske igre koje će se od 5. do 21. kolovoza održati u Rio de Janeiru.

Servis  OI Rio pokreće se pet dana prije svečanog otvaranja Igara, a sadržavat će povijesni i aktualni dio. U povijesnom dijelu donosimo prikaz nastupa hrvatskih olimpijaca na dosadašnjih šest Igara od Barcelone 1992. do Londona 2012.  ali i nastupe hrvatskih sportaša koji su od 1900. do stvaranja samostalne države nastupali na Igrama pod zastavama Austrougarske, te monarhističke i socijalističke Jugoslavije. Donosimo i povijest olimpijskih igara od antičke Grčke do obnovljenih olimpijskih igara te prikaz svih 30 dosadašnjih Igara od Atene 1896. do Londona 2012. godine.

U aktualnom dijelu Hinina sportska redakcija svakodnevno će tekstovima, fotografijama, video i audio zapisima pratiti pripreme, konferencije za novinare i sve nastupe 88 hrvatskih olimpijaca koji su izborili pravo nastupa na Igrama u Riju.

Hrvatske olimpijce u Riju će pratiti novinar i fotoreporter Hine, a za praćenje događanja vezana uz ostale reprezentacije koristit ćemo informacije vodećih svjetskih novinskih agencija.

Svi sadržaji servisa  OI Rio  moći će se besplatno koristiti, a do njih će se moći doći klikom na banner OI  Rio ili na oznaku OI Rio među servisima na vrhu naslovnice.

Molimo korisnike da pri objavi tekstova i fotografija kao izvor navedu Hina i/ili Foto Hina.

 

Uredništvo Hine

 

(Hina) xpp yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙