FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Atlantic Grupa d.d. - Obavijest o održanoj sjednici Nadzornog odbora, te sazivu Glavne skupštine

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - Sukladno članku 123. Pravila Zagrebačke burze, Atlantic Grupa d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo) objavljuje:

dana 02. svibnja 2016. održana je sjednica Nadzornog odbora Društva na kojoj je usvojeno Izvješće Nadzornog odbora o izvršenom nadzoru poslovanja Društva za poslovnu godinu 2015., te na kojoj su razmatrani i prihvaćeni prijedlozi odluka koji će se uputiti Glavnoj skupštini Društva na usvajanje.

Uz redovne prijedloge odluka koje daju osvrt na poslovanje Društva u prethodnoj godini, poput odlučivanja o davanju razrješnica članovima Uprave i Nadzornog odbora, Nadzorni odbor Društva prihvatio je prijedlog Uprave za donošenje odluke o isplati dividende. Istim se predlaže isplata dividende u ukupnom iznosu od kn 45.011.632,50, što iznosi kn 13,50 po dionici, iz dijela zadržane dobiti Društva iz poslovne godine 2010. Prijedlog obuhvaća isplatu dividende dioničarima Društva koji su na dan 23. lipnja 2016. godine u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. evidentirani kao njegovi dioničari, te predloženi dan isplate 15. srpnja 2016. godine.

Osim navedenog, Nadzorni odbor prihvatio je i prijedlog Uprave o izmjeni odredbi Statuta Atlantic Grupe d.d. koje se odnose na objavu podataka i priopćenja Društva.

Glavna skupština Društva zakazat će se za dan 16. lipnja 2016. Poziv za Glavnu skupštinu s prijedlozima odluka kojoj se istoj predlažu radi usvajanja objavit će se javnosti u rokovima i na način određen zakonskim propisima.

Atlantic Grupa d.d.

Napomena o izvoru:
Atlantic Grupa d.d.
Miramarska 23, 10000 Zagreb
Informacije investitorima:
tel: +385 1 2413 145
e-mail: ir@atlantic.hr
web: www.atlantic.hr
- end - -

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙