FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adopta pokrenula tražilicu namijenjenu posvojiteljskoj zajednici

Autor: Tatjana Kolak

ZAGREB, 24. ožujka 2016. (Hina) - Udruga za potporu posvajanju Adopta pokrenula je Infomapu, tražilicu namijenjenu posvojiteljskoj zajednici, a već tijekom prva dva tjedna rada te internetske stranice zabilježen je velik interes posvojitelja i onih koje to žele postati.

Tražilica je pokrenuta u sklopu projekta „I ovo dijete treba obitelj“ te  na jednom mjestu pruža široku paletu informacija vezanih uz posvojenje. Tako se, kako pojašnjavaju u četvrtak u priopćenju, mogu dobiti informacije o postupku posvojenja, popisu ustanova koje organiziraju stručne pripreme za posvojenje, grupama potpore posvojiteljima, potencijalnim posvojiteljima te posvojenoj djeci i mladima.

Osim što daje pregled svih relevantnih informacija prikupljenih od ustanova i udruga, Infomapa omogućuje stručnjacima koji pružaju usluge posvojiteljskoj zajednici, da se prijave i postanu njezinim dijelom.

Kako bi se stručnjacima i posvojiteljskoj zajednici kvalitetno približile sve prednosti Infomape, detaljno će biti predstavljena na 4. konferenciji o posvojenju koja će se u Zagrebu održati 15. i 16. travnja.

Udruga Adopta nevladina je neprofitna organizacija koju su osnovali posvojitelji i potencijalni posvojitelji, a cilj joj je da u suradnji sa stručnjacima, institucijama i osobama iz prakse djeluje na stvaranju pozitivnog, ugodnog i podupirućeg okružja za obitelji nastale posvojenjem.

(Hina) xkt yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙