FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Ericsson Nikola Tesla d.d. - Prijedlog za 100 kuna dividende

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - Na sjednici Nadzornog odbora i Uprave kompanije Ericsson Nikola Tesla održane 15. ožujka 2016. godine predloženo je Glavnoj skupštini usvajanje isplate redovne dividende u iznosu od 20 kuna po dionici i izvanredne dividende od 80 kuna po dionici.

Glavna skupština dioničkog društva Ericsson Nikola Tesla planirana je za 31. svibnja 2016. godine.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Ericsson je pokretačka snaga umreženog društva – svjetski lider u komunikacijskim tehnologijama i uslugama. Njegovi dugogodišnji odnosi s najznačajnijim svjetskim telekomunikacijskim operatorima omogućuju ljudima, poslovnom sektoru i društvu ispunjavanje njihovih potencijala i osnaživanje održive budućnosti.

Ericssonove usluge, softver i infrastruktura – posebice u području mobilnosti, širokopojasnog pristupa i oblaka – telekomunikacijskoj industriji i drugim sektorima omogućuju bolje poslovanje, veću učinkovitost, bolje doživljaje korisnika te ostvarivanje novih prilika. Uz oko 115.000 zaposlenika i kupce u 180 zemalja, Ericsson spaja globalnu prisutnost s vodstvom u tehnologiji i uslugama. Ericsson pruža podršku za mreže s više od 2,5 milijardi pretplatnika, a 40 posto svjetskog mobilnog prometa odvija se putem Ericssonovih mreža. Ericssonove investicije u razvoj i istraživanje osiguravaju da su njegova rješenja i kupci uvijek korak ispred. Ericsson je utemeljen 1876. godine i ima sjedište u Stockholmu, Švedska. Prihod od prodaje u 2015. godini iznosio je 29,4 milijardi US dolara. Ericsson je uvršten u kotacije na burzi NASDAQ OMX u Stockholmu te u sustavu NASDAQ New York.

Ericsson Nikola Tesla je, kao sastavni dio globalne korporacije Ericsson, kompanija okrenuta suvremenim načinima komuniciranja. Aktivnosti kompanije obuhvaćaju prodaju i marketing, istraživanje i razvoj, dizajn cjelovitih komunikacijskih rješenja, usluge u području višeuslužnih i mobilnih mreža najnovijih generacija, uključujući mobilni Internet te sistemsku integraciju složenih sustava u svim segmentima poslovanja.

Kompanija osigurava inovativna ICT rješenja koja unaprjeđuju život ljudi i stvaraju novu vrijednost. Dionicama Ericssona Nikole Tesle trguje se na Redovitom tržištu Zagrebačke burze pod burzovnim simbolom ERNT-R-A.


Povezano

www.ericsson.hr

www.ericsson.com

www.ericsson.com/news

www.twitter.com/ericssonpress

www.facebook.com/ericsson

www.youtube.com/ericsson


KONTAKT:

Snježana Bahtijari Orhideja Gjenero

Direktorica Kompanijskih komunikacija Menadžer za odnose s investitorima

Ericsson Nikola Tesla d.d. Ericsson Nikola Tesla d.d.

Krapinska 45 Krapinska 45

HR-10 002 Zagreb HR-10 002 Zagreb

- end - -

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙