FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Istarska kreditna banka Umag d.d. – Održana sjednica Nadzornog odbora-isplata dividende

Autor: Zoran Popijač
Umag (HinaOTS) - ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d., iz Umaga, Ulica Ernesta Miloša 1, MB 3463958, (dalje: Društvo) temeljem članka 459., Zakona o tržištu kapitala dana 26.02.2016. godine izdaje sljedeću objavu:
 Na održanoj sjednici Nadzornog odbora Banke, Uprava Banke i Nadzorni odbor Banke utvrdili su prijedlog Odluke o isplati dividende iz ostvarene dobiti za 2015.godinu (dalje: Odluka), u iznosima:
- za redovne dionice oznake IKBA-R-A: 22,00 kn (slovima: dvadesetdvijekune) po dionici
- za povlaštene dionice oznake IKBA-P-A: 44,00 kn (slovima: četrdesetčetirikune) po dionici.
 Ovaj prijedlog se upućuje na Glavnu skupštinu Banke sazvanu za 15.travnja 2016.godine.
 Sukladno Odluci o isplati dividende za 2015. godinu, dividenda će se isplatiti dioničarima Banke koji su evidentirani u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva kao imatelji dionica na dan 20. travnja 2016. godine. Dividenda će se isplatiti dioničarima dana 28. travnja 2016. godine.
 Ova obavijest proslijeđena je na Zagrebačku burzu d.d. Zagreb, OTS sustav Hrvatske izvještajne novinske agencije, Službenom registru propisanih informacija i Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga i objavljena na internetskim stranicama društva.
 Također je donesena Odluka o imenovanju g. Mira Dodića za Predsjednika Uprave Istarske kreditne banke Umag d.d., Umag na vrijeme od pet godina.
 Ova obavijest proslijeđena je na Zagrebačku burzu d.d. Zagreb, OTS sustav Hrvatske izvještajne novinske agencije, Službenom registru propisanih informacija i Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga i objavljena na internetskim stranicama društva:


Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa, 
upravljanje povlaštenim informacijama i 
osobnim transakcijama


NAPOMENA O IZVORU:
ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG D.D.
Ernesta Miloša 1, 52470 Umag
Tel: +385 52 702 340
Fax: +385 52 702 388
e-mail: objave@ikb.hr
web:    www.ikb.hr

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙