FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka Oxonia opovrgava optužbe predsjednika Zajednice povratnika

Autor: Serđo Obratov
ZAGREB, 3. veljače 2016. (Hina) - Tvrtka Oxonia opovrgnula je optužbe predsjednika Zajednice povratnika Hrvatske Josipa Kompanovića koji je početkom siječnja tu zagrebačku tvrtku povezao s navodnim nezakonitostima u radu Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

 Tvrtka Oxonia preko odvjetnika Krešimira Krsnika demantira izjave predsjednika Zajednice povratnika Hrvatske iz Hinine vijesti "Kompanović: Neviđeni kriminal u Državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje", objavljene 8. siječnja. 

 "U potpunosti je neistinito da bi tvrtka Oxonia j.d.o.o. ijedan ugovor s Državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje sklopila na način da bi izbjegavala nabavu, da bi se spomenuti ugovori odnosili na istovrsne poslove, da bi ugovoreni iznosi bili namjerno manji od 200.000 kuna, da bi Oxonia poslovala isključivo s ovim Državnim uredom i da bi sudjelovala u ijednom postupku kojim se izigravaju zakonske odredbe o javnoj nabavi. Vezano za spomenuta tri ugovora, tvrtka Oxonia je na zakonito raspisane tendere aplicirala ponudama kao i drugi ponuđači, dokumentacijom i stručnim iskustvom udovoljila traženoj kvaliteti posla i zaključila ove ugovore koji su glede tematike međusobno različiti. Vrsta novih, različitih poslova, koji su se sukcesivno javljali, uvjetovala je sklapanje novih, zasebnih ugovora, također na bazi novih tendera. Tvrtka Oxonia zaključila je ugovore na zakonit način i posao odradila u cijelosti stručno i korektno. Od osnivanja posluje i s drugim tvrtkama radeći na izradi poslovnih informacijskih sustava, podloženo stručnim iskustvom njezina osnivača u području informacijskih tehnologija. Moja stranka kategorički odbija postojanje ikakve nezakonitosti i nepravilnosti u svojem poslovanju", stoji u demantiju odvjetnika Krsnika.

(Hina) pp yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙