FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK i HEP Opskrba potpisali sporazum koji obrtnicima omogućuje jeftiniju struju

Autor: Davor Verković
ZAGREB, 12. studenoga 2015. (Hina) - Predstavnici HEP Opskrbe i Hrvatske obrtničke komore (HOK) potpisali su u četvrtak sporazum o suradnji, koji će hrvatskim obrtnicima omogućiti povoljnije cijene električne energije i time uštede na računima za struju. 
 Potpisivanjem Sporazuma o suradnji HEP Opskrbe i HOK-a osigurana je s pravna podloga za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom za članove HOK-a na teritoriju cijele države, rečeno je na konferenciji za novinare održanoj u HOK-u. 
 Uvjeti iz sporazuma stupaju na snagu odmah.  
 Iako nije željela govoriti o konkretnim iznosima, direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša kazala je da obrtnike koji potpišu ugovor s HEP Opskrbom očekuju znatne uštede na računima za električnu energiju, kako će se u postocima raditi o dvoznamenkastim uštedama.
 Jakaša je istaknula o kako je iznimno zadovoljna što je HEP Opskrba ovime produbila partnerstvo s HOK-om.
 "Nakon uspješne suradnje s Obrtničkom komorom Zagreb, temeljem koje smo obrtnicima sa zagrebačkog područja odnosno područja Zagrebačke županije ponudili povoljniju cijenu električne energije, drago mi je što taj program širimo na cijelu Hrvatsku. Sa zagrebačkim obrtnicima, odnosno obrtnicima Zagrebačke županije HEP Opskrba je do sada potpisala više od tisuću ugovora, a sličan uspjeh očekujem i za ostatak Hrvatske gdje posluje više od 60.000 obrtnika" kazala je. 
 Istaknula je i kako je zadnje istraživanje Saveza za energetiku Hrvatske otkrilo da je dvije trećine anketiranih odgovorilo da HEP Opskrba nudi najbolji omjer kvalitete i usluge na tržištu. 
 Predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec rekao je da će potpisanim sporazumom o suradnji hrvatski obrtnici dobiti priliku za manje ulazne troškove. 
 "Mi obrtnici uvijek razmišljamo kako stvoriti više, kako da nam ostane što više novca, a to možemo postići jedino kroz manje ulazne troškove. Sporazum koji potpisujemo s HEP Opskrbom, koja nas je prepoznala kao vrijedne partnere, uvodi upravo tu mogućnost. Jeftinija električna energija omogućiti će nam da budemo konkurentniji na tržištu, da sklapamo nove poslove, da zapošljavamo, ali i da pronađemo svoje mjesto na zahtjevnom tržištu Europske unije", izjavio je Ranogajec.  
   

(Hina) xdver ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙