FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015. Prosvjednici iz Savske protiv SDP-a

Autor: Aleksandar Španić
ZAGREB, 6. studenoga 2015. (Hina) - Prosvjednici iz šatora u Savskoj ispred Ministarstva branitelja pozvali su u petak branitelje i narod da na predstojećim izborima nikako ne glasaju za SDP već za "hrvatsku budućnost", ne preciziravši koja je to politička opcija.

Jedan od vođa prosvjeda i predsjednik udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata Đuro Gogoški rekao je na konferenciji za novinare da "izvor zla prema hrvatskim braniteljima, Domovinskom ratu i hrvatskom narodu i državi kreće od ideologije koja je smještena na Iblerovom trgu".

Glogoški je optužio Zorana Milanovića da laže i vrijeđa hrvatske branitelje, omalovažava hrvatski narod i obezvređuje hrvatsku državu. Iznijevši niz kritika na račun predsjednika i dužnosnika SDP-a i poručio je da će šator biti ispred Ministarstva sve dok bude "smrdio" Milanoviću, te je upitao Milanovića što mu to "smrdi u Savskoj 66".

Rekao je da su vrijeđanja branitelja koji prosvjeduju dolazila iz Vlade, Sabora i drugih institucija, od ljudi koji su "zaslijepljeni ideologijom 20 stoljeća".

Upitan koga to vidi kao "hrvatsku budućnost", nije dao jasan odgovor već je rekao da su to oni koji ne vrijeđaju hrvatske branitelje i dodao da je hrvatski narod znao za koga će glasovati 90-te pa će znati i u nedjelju.

Vjerujem da će od ponedjeljka postojati netko tko će razgovarati s hrvatskim braniteljima u cilju pronalaženja rješenja za njihove probleme, dodao je Glogoški.

(Hina) xaš ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙