FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015.- Jovanović: Zbog dobrog rezultata koalicije u 8. izbornoj jedinici Milanoviću još jedan mandat

Autor: Dean Silić
RIJEKA, 5. studenoga 2015. (Hina) - Prvi na listi koalicije Hrvatska raste za 8. izbornu jedinicu Željko Jovanović (SDP) rekao je na zadnjoj konferenciji za novinare prije nedjeljnih izbora da će dobar rezultat u toj izbornoj jedinici osigurati ukupnu pobjedu te koalicije te Zoranu Milanoviću još jedan premijerski mandat.

Jovanović je rekao da ta koalicija ima program i pruža jamstvo da će nakon izbora biti još više reda i rada.

"Spriječit ćemo povratak na staro, a to staro je crnilo koje nudi Domoljubna koalicija. Ona je i ovdje u Rijeci prijetila Riječanima, a ne nudi ništa", ocijenio je Jovanović.

Predsjednik riječkoga SDP-a Vojko Obersnel rekao je da koalicija Hrvatska raste ne nudi nemoguće, nego realan pogled na budućnost. Kako je istaknuo, u prošle četiri godine zaustavljen je pad BDP-a, porastao je izvoz i povećala se industrijska proizvodnja. 

"Vlada je uspjela provesti reforme i povesti Hrvatsku u pravom smjeru", rekao je, dodajući da ta koalicija nudi bolju i sigurniju budućnost "za razliku od onih koji žele vraćati Hrvatsku nekoliko desetljeća unatrag i koji prijetnjama tijekom kampanje pokazuju kako bi vladali Hrvatskom".


(Hina) xdsil yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙