FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015. Kulušić podnio ostavku na mjesto predsjednika Županijskog odbora HDZ-a

Autor: Tatjana Kolak / Tomislav Delač
ZAGREB, 19. listopada 2015. (Hina) - Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Ante Kulušić podnio je u ponedjeljak ostavku na to mjesto jer se nije našao na listi HDZ-ove Domoljubne koalicije za parlamentarne izbore.

"Kao predsjednik Županijskog odbora, s obzirom da nisam na listi i da nemam više autoritet nad svojim članstvom, dao sam ostavku na mjesto predsjednika Županijskog odbora", rekao je Kulušić novinarima u središnjici HDZ-a.


To, međutim, ništa ne mijenja u njegovom političkom radu jer će i dalje raditi za svoju stranku koja će, uvjeren je, pobjediti na predstojećim izborima.


Upitan ima li takva njegova odluka nekakve veze s njegovim angažmanom u Hrvatskom nogometnom savezu, Kulušić je odgovorio kako nema.


Od njegovih bliskih suradnika neslužbeno se doznaje kako Kulušić smatra da ga je stranka ponizila, a glavnu ulogu u tome imala je direktorica HDZ-ove kampanje Josipa Rimac. 


U središnjici HDZ-a u tijeku je sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke na kojima bi trebale biti potvrđene liste za predstojeće parlamentarne izbore. Liste bi, prema najavama, trebale biti Državnom izbornom povjerenstvu predane u ponedjeljak u 17 sati.

(Hina) xkt/tdel ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙