FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Uljanik Plovidba d.d. - Obavijest direktora Društva

Autor: Orhideja Štrk
Pula (HinaOTS) - ULJANIK PLOVIDBA Pomorski promet, dioničko društvo, iz Pule, Carrarina 6, OIB 49693360447, izdaje slijedeće priopćenje:

Sindikatom inobanaka predvođenih sa Credit Suisse Bank na ukupni iznos od 86 milijuna USD, u profilu 12-godišnje otplate sa ugovorenom kamatom od 250 indeksnih poena na USD LIBOR. 

Pored navedenoga, Društvo je u okviru restrukturiranja kreditnog duga u posljednjih mjesec dana već zaključilo dva odvojena kreditna posla sa Zagrebačkom bankom i Privrednom bankom Zagreb, te se ovih dana očekuje potpisivanje posljednjeg kreditnog aranžmana u suradnji s Raiffeisenbank Austria i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Navedenim se kreditnim refinanciranjima, uz punu podršku domaćih i inozemnih banaka dugoročno usklađuju kreditne obveze Društva vezane za financiranje nabave više brodova iz flote Društva sa kretanjima na svjetskom pomorskom tržištu. 

Dana 14. listopada 2015. godine izvršena je prodaja m/b MARLERA, najstarijeg broda iz flote Društva, namijenjenog prijevozu rasutih tereta, te je u luci Fujairah izvršena uredna predaja broda Kupcu.  

ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Dragutin Pavletić, direktor

Napomena o izvoru:
ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Carrarina 6, 52100 Pula
Informacije dioničarima:
Tel: +385 52 211544
Fax: +385 52 211339
e-mail: orieta.grubic@uljanikplovidba.com
web: www.uljanikplovidba.com

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙