FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZBORI 2015. SDP-ov koordinator I. Klarin tvrdi da je Karamarko kukavica

Autor: Jelena Devčić
ŠIBENIK ,12. listopada (Hina) 2015. - Koordinator IX. izborne jedinice za SDP-ovu koaliciju Ivan Klarin ustvrdio je na konferenciji na novinare kako je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko kukavica koja bježi od Zorana Milanovića.

Karamarko je, kao nositelj liste HDZ-a za IX. izbornu jedinicu, siguran u svoju pobjedu misleći da na tom području nema sebi ravnog protivnika, naveo je Klarin optužbe na račun predsjednika HDZ-a, kojeg je danas pozvao na sučeljavanje s Rankom Ostojićem, nositeljem SDP-ove liste u spomenutoj izbornoj jedinici.

Klarin je kazao kako demokratska povijest Hrvatske ne poznaje slučaj kada je vođa oporbene stranke pobjegao iz svoje izborne jedinice u neku drugu.

Kao razloge za to Klarin je naveo nedovoljnu političku hrabrost te istaknuo kako ga "čudi što Karamarko nije pobjegao u dijasporu, gdje SDP nije istaknuo svoga kandidata".

SDP-ov koordinator na današnjoj konferenciji za medije kazao je kako očekuje najmanje šest mandata u IX. izbornoj jedinici, te najavio kako će jedan mandat taržiti ORAH ili Živi zid.

To što bi u tom slučaju HDZ u toj izbornoj jedinici dobio jedan mandat više Klarin smatra zadovoljavajućim rezultatom.

(Hina) xjdev ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙