FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kampanja "Biciklom na posao" završava masovnom vožnjom

Autor: jnah
ZAGREB, 27. lipnja 2015. (Hina) - Kampanju "Biciklom na posao", u kojoj je tijekom lipnja sudjelovalo više od 350 tvrtki s oko 3000 zaposlenih, Sindikat biciklista završava u nedjelju masovnom biciklističkom vožnjom u Zagrebu, te dodjelom simboličnih nagrada poslodavcima za najbolju podršku svojim zaposlenicima biciklistima.

Desetom masovnom vožnjom, koja će se održati pod nazivom "Biciklistička poslovna klasa", Sindikat biciklista želi poručiti da je Zagrebu prijeko potrebna bolja biciklistička infrastruktura.

Svake godine sve je više biciklista na ulicama Zagreba, a uvjeti za vožnju se ne poboljšavaju, ističe se u priopćenju Sindikata biciklista. "Iz naših plaća se izdvajaju sredstva u gradski proračun, ali se pritom nikad ne razmišlja o nama biciklistima. Želimo da se između ostalog našim novcima poboljša biciklistička infrastruktura kako bismo imali bolje uvjete za putovanje na posao biciklom", ističe se u priopćenju.

Kampanjom "Biciklom na posao", ta udruga biciklista željela je potaknuti što više građana da odaberu bicikl kao prijevozno sredstvo do posla i motivirati poslodavce da omoguće svojim zaposlenicima bolje biciklističke uvjete.

Biciklisti kreću u 17 sati ispred muzeja Mimare, a vožnju završavaju u Adžijinoj. Ruta je: Mimara - Klaićeva - Republike Austrije - Jagićeva - Magazinska - Nova cesta - Kranjčevićeva - Cibona - Tratinska - Trešnjevački trg - Vukovarska - Savska - Zagrebačka avenija - Selska cesta - Ozaljska - Trakošćanska - Kranjčevićeva – Adžijina.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙