FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EI Baku: Završila natjecanja u skokovima u vodu

Autor: dlug
BAKU, 21. lipnja 2015.(Hina) - Jedno četvrto mjesto i ukupno četiri finala učinak su hrvatskih skakača u vodu na Europskim igrama u Bakuu.

Najbolji rezultat su ostvarili Juraj Melša i Hrvoje Brezovac koji su osvojili sjajno četvrto mjesto u sinkroniziranim skokovima s 3m. Melša je iznenadio i osvojivši 12. mjesto u skokovima s daske 1m.

Maja Borić i Lorena Tomiek osvojile su osmo mjesto u sinkroniziranim skokovima s 3m, a posljednjeg dana natjecanja Maja Borić je osvojila 11. mjesto u skokovima s daske 3m.

"Možemo biti zadovoljni jer smo imali jedno četvrto mjesto i ukupno četiri finala na Europskim igrama. Dva individualna i dva sinhra. Najveće iznenađenje su ostvarili Juraj i Hrvoje koji su bili fantastični," kazala je izbornica Petra Balog dodavši kako ovi rezultati nisu slučajni jer imamo super juniorsku ekipu.

Posljednjeg dana natjecanja do finala se probila Zagrepčanka Borić koja puna dojmova napušta Baku.

"Zadovoljna sam s dva finala. Moglo je biti i treće. Igre su bile super. Od organizacije, do smještaja. Sve je bilo fantastično," kazala je Maja koju ove godine očekuje i nastup na svjetskom seniorskom prvenstvu u ruskom Kazanju.

(Hina) xdl yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙