FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika pažnja videu "Your life is full of Croatia" na društvenim mrežama

Autor: tmis
ZAGREB, 16. ožujka 2015. (Hina) - Video "Your life is full of Croatia" koji je potaknuta komentarima na novoizabrani slogan hrvatskog turizma "Croatia, full of life" snimila i prošlog tjedna objavila zagrebačka agencija za odnose s javnošću Dhar media do sada je na društvenim mrežama pregledan više od 40 tisuća puta, izvijestili su iz te agencije.

"S obzirom da je Hrvatska u veliki svijet 'otisnula' brojne velikane i genijalne izume, usudili smo se i mi napraviti promotivni video koji kaže ono što bi svi trebali znati", poručuje direktorica Dhar medie Lea Brezar.

Brezar, koja je ujedno i vlasnica TouristarTV-a u čijoj je produkciji video nastao, smatra i da se hrvatski turizam može uspješno graditi samo ako se odluči njegov smjer i ako se svi fokusiraju na ono što najviše nedostaje u cijelom turističkom sektoru, sinergiju svih zainteresiranih strana, od države, pojedinaca do privatnih poduzetnika i samog turističkog sektora.

"Samo iz takve sinergije može proizaći stvaranje novih sadržaja i proizvoda koji nisu sunce i more, a naša lijepa Hrvatska u čijoj se baštini krije tisuće priča, velikana, izuma, specifičnih jela i pića samo čekaju da ih se poveže i pokaže svijetu", kaže Brezar.

Stoga se njena agencija odlučila to učiniti na svoj način, kroz video priče i povezivanje sa blogerima iz cijelog svijeta, a dio toga je i objava spomenutog videa.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙