FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvrti festival kave i čokolade u Zagrebu 12.-15. veljače

Autor: tmis
ZAGREB, 9. veljače 2015. (Hina) - Četvrti festival kave i čokolade Zagreb Coffee&Chocofest održat će se od 12. do 15. veljače u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) na Trgu žrtava fašizma te kao i zadnjih godina okupiti domaće i strane proizvođače kave i čokolade te raznih pripravaka od te dvije namirnice.

Očekujući dobar odaziv publike, pa i više od lanjskih 100 tisuća posjetitelja, organizatori festivala, zagrebačka tvrtka Tvornica događaja, za sva četiri dana najavljuje brojne degustacije te nagradne igre i radionice za 'čokoholičare' i 'kavoljupce'.

Na festivalu će se predstaviti i umjetnici koji koriste kavu i čokoladu u svojim kreacijama tzv. čokoladnog artizma, među kojima će biti i jedan od najboljih slovenskih slastičara i umjetnik Gorazd Potočnik s izložbom od 27 slika koje su slikane čokoladom.

Posjetitelji će moći vidjeti i kako nastaje čokolada i primjerice praline, i to od mljevenja zrna kakaovca, do finalnog proizvoda punjenja pralina, a prvi put u Hrvatskoj festival će predstaviti i čokoladno vino.

Poseban program priređuju i u povodu Valentinova, 14. veljače, kada će se posjetitelji moći ispred HDLU-a fotografirati s velikim srcem promjera tri metra, a sve završava u nedjelju, 15. veljače, Dječjim danom.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙