FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački "Lovci na oluje" fotografijama se predstavili tivatskoj publici

Autor: mmar
TIVAT, 5. veljače 2015. (Hina) - U galeriji "Buća - Luković" u Tivtu u četvrtak je otvorena izložba fotografija dubrovačkih Storm Chasers - Lovaca na oluje, kao dio IPA projekta "Baština pokretač razvoja" prekogranične suradnje koji realiziraju partneri iz Tivta i Dubrovnika.

Izložene su fotografije dubrovačkih "Lovaca na oluje" Borisa Bašića, Zlatka Baraća, Hrvoja Margaretića i Danijela Pavlinovića.

Storm Chasers - Lovci na oluje je skupina dubrovačkih fotografa koji se bave meteorološkom fotografijom, a iako svaki od njih ima svoj autentičan pristup motivu, povezuje ih vrijeme i krajolik Dubrovnika, prikazan u drugačijem, nesvakidašnjem svjetlu, u dramatičnoj atmosferi vremenskih neprilika.

Cilj izložbe je predstaviti Dubrovnik iz druge perspektive, onaj koji nije na razglednicama.

IPA projekt "Baština pokretač razvoja" ima za cilj uspostavu suradnje između institucija nadležnih za zaštitu prirodne i kulturne baštine u Hrvatskoj i Crnoj Gori kroz provedbu zajedničkih programa, edukaciju, te prenošenje znanja i aktivnosti na podizanju razine svijesti o vrijednosti kulturno-prirodne baštine kao pokretača daljeg razvoja.

(Hina) xmmar ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙