FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grabar Kitarović ponovila da će se odreći novca za kampanju

Autor: tkol
ZAGREB, 30. prosinca 2014. (Hina) - HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović potvrdila je u utorak kako ostaje pri tome da će se odreći novca koji je dobila za kampanju jer je, ističe, Hrvatska u teškoj gopspodarskoj situaciji te ne želi iz proračuna uzimati novce.

"Voljela bih da ta sredstva odu potrebitima", rekla je Grabar Kitarović novinarima nakon HDZ-ove tribine o položaju mladih.

Ne želi, kaže, ni da država troši na njezino osiguranje. "Imamo potpuno povjerenje i vjeru u hrvatski narod, ne bojim se i nemam potrebu za osiguranjem", poručila je.

Komentirala je i najavu njezinog protukandidata Ive Josipovića o tome kako će zaoštriti kampanju rekavši kako bi voljela da se prestane s prepucavanjima jer je hrvatskim građanima već ionako na neki način ukraden Božić.

"Bilo bi dobro da im iznesemo što smo učinili i što ćemo učiniti za ovu državu, a ne da se politički prepucavamo i politiziramo jer je ljudima dosta, a prepucavanje neće dovesti do otvaranja novih radnih mjesta niti će nahraniti siromašne i sve ostalo što muči ovu državu", poručila je Grabar Kitarović.

(Hina) xkt yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙