FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: sbak
ZAGREB, 4. srpnja 2014. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog prometne nezgode na autocesti A1, kod odmorišta Draganić, na dionici Zagreb-Karlovac, promet u smjeru Karlovca teče otežano i usporeno. Na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvjete i bez posebnih ograničenja. Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bajakovo, gdje je kolona od jedan kilometar, a ulazak osobnih vozila na Metkoviću. Granični prijelaz Gunja otvoren je za osobna vozila, a za teretna vozila i autobuse i dalje je zabranjen promet. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Od 13. lipnja do 14. rujna 2014.god. uvedena je dodatna katamaranska linija na relaciji Split – Hvar – Korčula. Polazak iz Splita je svakim danom u 9,15 sati, osim nedjeljom u 10,15, a povratak je svakim danom iz Korčule u 14,15 sati.

ZAGREB - Sunčano i vrlo toplo, a ponegdje i vruće. Ujutro u unutrašnjosti tek ponegdje kratkotrajna magla, a poslijepodne se sa zapada očekuje malo oblaka. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni. Na Jadranu ujutro mjestimice umjerena do jaka bura, a poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 31 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙