FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP Brazil: Izjave nakon dvoboja Hrvatska-Meksiko

Autor: rsal
RECIFE/ZAGREB, 24. lipnja 2014. (Hina) - Izjave nakon dvoboja Hrvatska-Meksiko (1-3):

Dejan Lovren:

"Ne znam zašto smo pali i zašto nismo bili koncetrirani na prekide, Pimili smo jako jeftine pogotke nakon što smo 60 minuta igrali dobro, držali smo sredinu, a onda je presudila naša dekoncentracija pri prekidima. Mislim da smo imali snage, samo nismo bili pažljivi. Žao mi je zbog cijelog hrvatskog naroda, žao mi je i igrača koji će se s ovim porazom oprostiti od reprezentacije, ali dosta smo mladi i kvalitetni, bit ćemo i na sljedećem velikom natjecanju".

Miguel Herrera, meksički izbornik:

"Ono što s htjeli, to smo i ostvarili, a ovu pobjedu posvećujem meksičkom narodu. Hrvatska je dobra momčad i bili su težak protivnik, no nismo se slomili pod pritiskom. Mi smo pričali na terenu i moji momci su napravili sve ono što sam tražio od njih. Ovo mi je jedan od najsretnijih dana u karijeri, ali slutim da će ih biti još".

Rafa Marquez:

"Na ovom prvenstvu igramo bolje iz minutu i minutu i stvarno mislim da možemo daleko dogurati. Postigao sam zgoditak i olakšao svojoj momčadi, a sretan sam jer sam zabio i na svom trećem svjetskom prvenstvu. Nizozemska će biti težak protivnik kojeg ćemo proći sa zalaganjem kao na ovoj utakmici s Hrvatskom".

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙