FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP Brazil: Rusija - J.Koreja 1-1

Autor: dlug
CUIABA, 18. lipnja 2014.(Hina) - U susretu prvog kola H skupine svjetskog nogometnog prvenstva Rusija i Južna Koreja su u Cuiabi na Areni Pantanal odigrale bez pobjednika 1-1.

Koreja je povela u 68. minuti golom K.H.Leea nakon velike pogreške ruskog vratara Igora Akinfejeva kojem je lopta ispala iz ruke i ušla u gol. Ruski vratar je cijeli susret pokazivao nesigurnost i u čak tri navrata je imao problema s hvatanjem lopte. Rusi su izjednačili u 74. minuti golom Aleksandra Keržakova koji je ušao u igru tri minute ranije.

U prvom dvoboju iz ove skupine Belgija je u Belo Horizonteu pobijedila Alžir 2-1. Alžir je poveo golom Feghoulija iz jedanaesterca u 25. minuti, no Belgija je u drugom dijelu okrenula rezultat. Strijelci su bili Fellaini (70) i Mertens (80).

U susretima 2. kola 22. lipnja sastaju se Belgija - Rusija, te Južna Koreja - Alžir. Četiri dana kasnije na rasporedu je posljednje kolo skupine H u kojem će snage odmjeriti Alžir - Rusija, te Belgija - Južna Koreja.

RUSIJA - JUŽNA KOREJA 1-1

CUIABA. Arena Pantanal - 38.000 gledatelja; Sudac: Nestor Pitana (Argentina)

Strijelci: 0-1 K.H.Lee (68), 1-1 Keržakov (74)

RUSIJA: Akinfejev- Eščenko, S.Ignaševič, V.Berezutski, Kombarov - Glušakov (od 72. Denisov), Fajzulin, Žirkov (od 71. Keržakov), Šatov (od 59. Đagojev), Samedov - Kokorin

JUŽNA KOREJA: Jung Sung - Y.Lee, Kim, Hong (od 73. Hwang), Yun - Ki, Han, C.Y.Lee, Koo - Park (od 56. K.H.Lee), Son (od 84. B.K.Kim)

(Hina) xdl ygple

An unhandled error has occurred. Reload 🗙