FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kitesurfer pogodio Van Persiea i Janmaata

Autor: dlug
RIO DE JANEIRO, 10. lipnja 2014. (Hina) - Trebao je to biti kratak izlet u pauzi između treninga nizozemske reprezentacije, no umalo se pretvorio u tragediju za napadača Manchester Uniteda Robina van Persiea i braniča Feyenoorda Daryla Janmaata.

Tijekom posjeta nizozemske reprezentacije poznatoj plaži Ipanema u Rio de Janeiru Van Persiea i Janmaata je pogodio kitesurfer. Neoprezni mladić se sudario s dvojicom nizozemskih reprezentativaca dok su hodali po plićaku. Srećom, sva trojica su prošla bez ozljeda.

"Samo mi je još ovo trebalo. Posljednjih godina imao sam brojne probleme s ozljedama i već sam naviknuo igrati s bolovima. Ne sjećam se utakmice kada me nešto nije boljelo," kazao je Van Persie, dok je branič Feyenoorda dodao: "Skoro sam ostao bez glave. Mladić me daskom skoro pogodio u glavu. No, sve je prošlo bez težih posljedica," kazao je Janmaat.

Kitesurfing je relativno novi ekstremni vodeni sport u kojem vozač (kajter) upravlja zmajem (kajtom) koji mu služi kao jedro kako bi uz pomoć snage vjetra glisirao na dasci.

Nizozemci otvaraju svjetsko prvenstvo 13. lipnja utakmicom protiv svjetskih prvaka Španjolaca. U skupini B još su reprezentacije Čilea i Australije.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙