FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP Brazil: Izjave nakon utakmice Hrvatska - Mali

Autor: imli
OSIJEK, 31. svibnja 2014. (Hina) - Izjave nakon što je nogometna reprezentacija Hrvatske u subotu u prijateljskoj utakmici u Osijeku pobijedila selekciju Malija sa 2-1. Strijelac za "vatrene" bio je Ivan Perišić u 14. i 64. minuti, a pogodak za Mali zabio je Diarra u 79. minuti.

- Hrvatski izbornik Niko Kovač: "Zadovoljan sam rezultatom i pristupom. Može i bolje, ali dečki su bili umorni nakon austrijskih priprema. Protok lopte mogao je biti tečniji, trebali smo više mijenjati strane kako bi na bokovima stvorili višak. No, veseli me kako smo postigli golove, prvi nakon okomite lopte kroz dvije linije, a drugi iz kornera, a to je dobro jer su prekidi važan dio igre. Htio sam danas dati priliku Močiniću, ali se on ozlijedio. Lovrena, koji je izuzetno važan dio ove ekipe, nisam uvodio u igru jer sam htio dati priliku Schildenfeldu, a budući da smo imali pravo na šest zamjena odlučio sam da stopere, koji se manje troše, ne mijenjam. Što se tiče popisa od 23 igrača koji putuju na SP u Brazil on je gotov i priopćio sam ga igračima".

- Hrvatski napadač Ivan Perišić: "Rezultatski ovo je bio uspješan test. Noge su bile malo teške nakon proteklih priprema. Radili smo dosta na prekidima i to je danas dalo rezultata. Što se moje igre tiče, zadovoljan sam, posljednjih šest mjeseci igram dobro i nadam se da će tako biti i u Brazilu".

An unhandled error has occurred. Reload 🗙