FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ donira dodatnih 2 milijuna kuna za stradale u poplavama

Autor: spar
ZAGREB, 26. svibnja 2014. (Hina) - Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) će, uz 2,5 milijuna kuna donacije koja je uplaćena Hrvatskom Crvenom križu za pomoć stradalima od poplava (dva milijuna kuna za Hrvatsku, a po 250.000 kuna za u BiH i Srbiju), dodatno donirati još 2 milijuna kuna Vukovarsko-srijemskoj županiji, odlučila je Uprava PBZ-a.

Donirani iznos PBZ će izravno uplatiti na račun Vukovarsko-srijemske županije za pomoć poplavljenim područjima za pripremu poljoprivrednih površina uoči ponovne sjetve i obnove uništenog stočnog fonda, a prema potrebama gospodarskih domaćinstava, priopćeno je danas iz PBZ-a

"Klijentima koji su stradali u poplavama, građanima i poduzećima (malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima) PBZ će omogućiti moratorij na kredite u otplati u trajanju od godinu dana bez ikakvih troškova te dodatno smanjenje kamatne stope. PBZ Grupa će i nadalje pozorno pratiti razvoj situacije i nastaviti pomagati onima kojima je to najpotrebnije kako putem humanitarnih aktivnosti i donacija tako i putem bankovne ponude posebnih programa namijenjenih klijentima koji su teško pogođeni poplavama", navode iz Ureda Uprave za korporativne komunikacije PBZ-a.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙