FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kukuriku koalicija novac od promidžbe za EP izbore daje za poplavljena područja

Autor: rkor
ZAGREB, 19. svibnja 2014. (Hina) - Stranke Kukuriku koalicije prekinule su marketinške aktivnosti vezane uz promociju kandidata za eurparlamentarne izbore te će novac za to namijenjen, 450 tisuća kuna, proslijediti u fond za pomoć poplavljenim područjima Hrvatske.

U priopćenju na internetskim stranicama SDP-a i HNS-a navodi se da su te stranke, kao i IDS i HSU, jučer donijele odluku o prekidu marketinških aktivnosti u zadnjem tjednu izborne kampanje za Europski parlament (EP).

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan kazao je danas Hini kako se prekida svako medijsko oglašavanje liste br. 20 za europarlamentarne izbore na kojoj su stranke Kukuriku koalicije, a za pomoć poplavljenoj Slavoniji bit će uplaćena trećina ukupnog budžeta namijenjenog za predizbornu kampanju koji iznosi 1,5 milijun kuna.

"Svjesni težine situacije u Slavoniji reducirali smo kampanju", rekao je Dragovan.

Kandidati s liste nastavit će se predstavljati građanima, kaže Dragovan te dodaje da ih sama organizacija takvih događanja ne košta ništa jer "imaju svoju opremu".

Sve svoje članove stranke Kukuriku koalicije pozivaju da pomognu na bilo koji način (roba, hrana, voda, financijska sredstva…) onima kojima je pomoć sada najpotrebnija.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙