FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP 2014: Plan priprema 'vatrenih' do početka SP-a

Autor: dlug
ZAGREB, 14. svibnja 2014.(Hina) - Pripreme hrvatske nogometne reprezentacije za SP u Brazilu službeno započinju 21. svibnja kada je okupljanje u Zagrebu.

Dio igrača će doći dan kasnije, dok će se Luka Modrić i Niko Kranjčar zbog klupskih obveza reprezentaciji pridružiti kasnije. Modrića s Real Madridom 24. svibnja očekuje finale Lige prvaka protiv gradskog suparnika Atletica, dok Kranjčara istog dana na Wembleyju očekuje finale doigravanja za plasmanu Premiership između njegovog QPR-a i Derby Countyja.

Reprezentacija na pripreme u austrijski Bad Tatzmannsdorf odlazi 23. svibnja, a 30. svibnja seli u Osijek gdje je drugi dan očekuje pripremna utakmica protiv Malija. Nakon utakmice Niko Kovač će objaviti popis od 23 igrača koja putuju na SP.Polazak u Brazil je 3. lipnja, a tri dana kasnije je pripremna utakmica protiv Australije u Salvadoru.

Hrvatska otvara World Cup 12. lipnja utakmicom protiv Brazila. Susret 2. kola A skupine protiv Kameruna u Manausu je 18. lipnja, a posljednji ogled u skupini je 23. lipnja u Recifeu protiv Meksika.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙