FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radoš: Spreman na novi izazov

Autor: nles
ZAGREB, 16. travnja 2014. (Hina) - - HNS-ov kandidat na Kukuriku listi za izbore za Europski parlament Jozo Radoš poručio je danas kako je spreman zakoračiti u novi izazov te kao glas svojih sugrađana braniti i zastupati njihova prava u Europi.

U Europskom parlamentu će se, kaže, ako bude izabran zalagati za jednostavnija pravila poslovanja malih i srednjih poduzeća, lakšu dostupnost kapitala za mlade poduzetnike, jednostavnije priznavanje svjedodžbi i diploma, slobodno kretanje radnika, jedinstveno i slobodno tržište energije koje donosi sigurnu opskrbu i niže cijene, lakši pristup brzom internetu, jedinstveno tržište telekomunikacija te lakše korištenje sredstava iz fondova EU.

"Zagreb ima velike potencijale, no šteta što se ne koriste za privlačenje sredstava iz EU fondova", rekao je Radoš na konferenciji za novinare zagrebačkog HNS-a.

Kada bi u Europskom parlamentu sjedilo više ljudi kao što je Jozo Radoš ne bi se moglo dogoditi da Europski parlament propusti donijeti rezoluciju po kojoj žene i muškarci trebaju biti jednako plaćeni za isti posao, što se nedavno dogodilo, podsjetila je potpredsjednica zagrebačkog HNS-a Sonja Koenig.

Predsjednica zagrebačkog HNS-a, ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš predstavila je tim od desetak mladih rekavši kako je njihov glavni zadatak jačanje zagrebačkog HNS-a.

"Formiramo tim koji će propagirati politike HNS-a u Zagrebu", poručila je Mrak Taritaš.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙