FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI: Meksički skijaški princ Von Hohenlohe nastupit će u mariachi kombinezonu

Autor: imli
ZAGREB, 6. veljače 2014. (Hina) - Živopisni meksički skijaš Hubertus von Hohenlohe, koji je na prošlim ZOI u Vancouveru sa 51. godinom na leđima bio najstariji natjecatelj koji je sudjelovalo na zimskim olimpijskim igrama, ponovno će biti u akciji u Sočiju, ali ovaj puta pripremio je nešto posebno, nastupit će u skijaškom kombinezonu koji izgleda kao klasično mariachi odijelo.

"Znam da svojim skijanjem neću steći pažnju novinara, pa je zato važno prodati priču imidžem i tako promovirati Meksiko", kaže Hubertus von Hohenlohe za CNN. On će u Sočiju sa 55. godina nastupiti u slalomu.

Hubertus von Hohenlohe je 1981. osnovao Federaciju zimskih sportova Meksika, te se je natjecao na ZOI u Calgaryju 1988., Albertvilleu 1992., Lillehammeru 1994. te Vancouveru 2010. godine, gdje je nastupio u slalomu i veleslalomu.

Hubertus von Hohenlohe je sin njemačkog princa i princeze od Wurttemberga, a rođen je u Meksiku gdje su se njegovi roditelji zatekli na poslovnom putu. Osim skijanja ima još jednu ljubav, a to je glazba, te je snimio nekoliko albuma.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙