FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NHL: Chicago slavio protiv Bostona

Autor: sbil
NEW YORK, 20. siječnja 2014. (Hina/Reuters) - Chicago Blackhawksi su sa 3-2 nakon raspucavanja sinoć slavili protiv Boston Bruinsa, a pobjednički pogodak postigao je Patrick Kane.

Kane je tako sinooć prekinuo sušu od devet utakmica bez pogotka. Prije njega su u raspucavanju uspješni bili i Jonathan Toews za Chicago te Brad Marchand za Bruinse.

Ovo je bio prvi susret između ove dvije momčadi od prošlosezonskog finala Stanley kupa.

Nakon što je izgubio deset utakmica u nizu, Chicago (32-8-11) je sada pobijedio u tri od četiri.

Strijelci za Chicago u regularnom dijelu utakmice su bili Marina Hossa i Brandon Bollig, dok je Marchand zabio oba gola Bruinsa.

Tampa Bay Lightning je sa 5-3 pobijedio Carolina Hurricanese. Mark Barberio je zabio prva dva gola u karijeri za Tampa Bay, a kao strijelci su mu se priključili Ondrej Palat, Nikita Kucherov i Teddy Purcell.

Golove za Hurricanese su zabili Alexander Semin, Eric Staal i Ron Hainsey.

Vratar Tampa Baya Ben Bishop je obranio 48 udaraca prem svojim vratima.

New York Rangersi su sa 4-1 pobijedili Washington Capitalse i učvrstili se na drugom mjestu u Metropolitanskoj diviziji sa 57 bodova i dva boda prednosti ispred Philadelphia Flyersa.

Dva gola za Rangerse je zabio Rick Nash, a Derek Stepan i Ryan Callahan su zabili po jedan. Alex Ovechkin, vodeći strijelac NHL-a, bio je jedini strijelac za Capitalse zabivši svoj 35. gol.

An unhandled error has occurred. Reload 🗙